AVÍS LEGAL

La informació que es rebi a través d’aquest lloc web, mitjançant els seus formularis o mitjançant correu electrònic, serà objecte de tractament automatitzat informàtic i s’incorporarà a fitxers titularitat de ASSOCIACIÓ Xaragall, el qual garanteix l’exercici dels drets d’accés, rectificació o cancel · lació, així com el dret a revocar el consentiment prestat per a la cessió de les seves dades. En cas de revocació del consentiment prestat, ASSOCIACIÓ Xaragall es reserva el dret de suspendre la prestació de serveis o la venda o lloguer de béns als usuaris, mentre es torni a autoritzar a la propietària del lloc web l’accés a les seves dades personals.

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

ASSOCIACIÓ Xaragall guardarà les dades de caràcter personal que hagi recaptat a través d’aquest lloc web i adoptarà les mesures necessàries, en compliment de la legislació vigent en la matèria, per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament, accés o cessió no autoritzats. Per modificar o cancel · lar les dades dels nostres fitxers pot dirigir-se a ASSOCIACIÓ Xaragall per correu a info@torxa.org.

COPYRIGHT

El contingut textual d’aquesta pàgina web ha estat elaborat per l’Associació Torxa i l’Associació Xaragall i editat per btcom. Tots els drets reservats.

Les fotografies allotjades en aquesta pàgina web han estat realitzades per btcom i cedides a l’Associació Torxa. Tots els drets reservats.